Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


FORUMREGLER: Läs denna tråd först

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexVaror och tjänster i FrankrikeFORUMREGLER: Läs denna tråd först

Denna tråd går ej att svara i
Moderator
ForumproffsMedlem Sedan: 2009-01-17
Antal Inlägg: 125
Ort: Lyon
#12009-12-13 15:04

Netikett

Läs, och visa respekt för andra människors uppfattning. Den som bryter mot någon av netikettreglerna kan få en tillsägelse. Flertalet tillsägelser som inte hörsammas kan resultera i avstängning från forumet.

 1. Rubriken ska visa vad diskussionstråden handlar om: Är ditt inlägg huvudsakligen en fråga skall rubriken sluta med ett frågetecken.
 2. Inlägg ska hålla sig i närheten av ämnet för gällande ämnesområde: Var noga med att posta ditt inlägg i rätt forum. Ditt inlägg ska ha anknytning till det ämne som forumet avser. Ifall det finns flera forum som passar för ditt inlägg väljer du det forum som du tycker är lämpligast.
 3. Håll er till ämnet i tråden: Istället för att frångå aktuellt ämne i tråden, så starta hellre en ny tråd med ny rubrik. Inlägg som är off-topic kan raderas utan förvarning och motivering.
 4. Korspostning är förbjudet: Att korsposta, det vill säga att posta samma inlägg i flera olika trådar, eller skapa samma tråd i flera forum, är inte tillåtet.
 5. Spridning av upphovsrättsskyddat material är förbjudet: Det är inte tillåtet att efterfråga eller publicera direktlänkar som ger tillgång till upphovsrättsskyddade filer och material som exempelvis musik, filmer och datorprogram utan upphovsmannens tillstånd.
 6. Falsk ryktesspridning är förbjuden: Det är inte tillåtet att sprida uppgifter om en person i syfte att utsätta denne för andras missaktning ifall uppgifterna inte kan styrkas. Att avsiktligen förvränga eller uppdikta information i syfte att vilseleda är förbjudet.

Regler

Den som bryter mot reglerna riskerar en varning, i vissa fall bannlysning.

 1. Reklam och annonsering är förbjuden: Den som postar kommersiell reklam (spam) i forumet blir avstängd, utan varning. Det är inte tillåtet att använda diskussionsforumet för annonsering.
 2. Undantag till denna regel:
  1. Det är tillåtet att ha en länk till sin egen webbplats eller blogg i sin signatur, även om den är kommersiell.
  2. Det är tillåtet att nämna företag och bloggar i diskussioner så länge inte huvudsyftet är att marknadsföra dessa och det är relevant för diskussionen.
 3. Hatbrott är förbjudet: Att hota eller medvetet misskreditera en grupp personer med anspelning på etnicitet, religion eller sexuell läggning utifrån påståenden som inte kan styrkas är förbjudet.
 4. Grova personangrepp, trakasserier och hot är förbjudet: Grova personangrepp riktade mot andra användare är förbjudet, liksom trakasserier, hot eller förtäckta hot.

Välkommen till forumet!


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl