Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Tennis träning i Sanremo

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexÖvrigt om RivieranTennis träning i Sanremo

Posta Svar
Gunnar
Forumveteran

Medlem Sedan: 2009-01-25
Antal Inlägg: 49
Ort: SanRemo
#12009-12-14 17:29

Tennisturneringarna har just avslutats för året. Densista var i London. Under uppehållet till den första tennisturneringen, somstartar i Melborne nästa år, passar många av tennisspelarna på att träna förden kända tennis coachen Bob Brett i Sanremo. www.bobbretttennis.com Bob Brett var tidigare Boris Beckers personligacoach och är nu personlig tränare åt Marin Cilic. Just nu är en grupp ungaspelare här, som tränar inför nästa års turneringar. En av de mer kända är just21-åringen Marin Cilic från Croazia, som är rankad nummer 14 i världen. SvenskenDaniel Berta nummer 1 på juniorlistan har tidigare varit här och tränat. MarinCilic’s lillebror, Mile 14 år tränar tillsammans med en annan kommande stjärna,en kanadensare, Philipp Courteau, bara 13 år gammal. Philipp har i år vunnit enstor ungdoms turnering i Kanada i klassen upp till 18 år och är rankad nummer 5i Kanada under 14 år. TMS International bestämde sig förra året för attsupporta Philipp som var här i 4 veckor och tränade för Bob Brett och är nutillbaks för en månad. Philipp kommer även tillbaks i början av nästa år, dåhan fyllt 14 år och kan bli proffs. Hiroyasu Ehara 18 år, rankad 24 påjuniorlistan. Taiwanesen Tsung-Hua Yang förra årets junior 1:a nu fyllda18 år. Peter Polansky, Kanada, rankad 186:a, och många fler är här nu ochtränar.

Ett bra tips för er som har en son eller dotter somhar talang och stort intresse för tennis ät att träna på Sanremo´s kända tennisakademi.

Gunnar

www.rivieran.nu


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl