Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


A cat story

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexAnnatA cat story

Posta Svar
Marina
Nybörjare på forumet

Medlem Sedan: 2014-12-08
Antal Inlägg: 8
Ort: Cannes
#12016-11-23 12:57

Hej djurvänner,

Mitt namn är Piri-piri, jag är en rysk katt och jag är 1 år gammal. Jag föddes i S:t Petersburg i en familj med barn. Jag tyckte om att leka med dem, och de älskade mig. Men en dag var allting borta. Jag hamnade på gatan, där människor och lagar är mycket grymma.

En dag när jag kom för att be om mat sparkade någon mig väldigt hårt i magen. Det gjorde så ont att jag började kvävas. Jag var nära döden när en ung flicka plockade upp mig och tog till en djurklinik. Det opererades jag. Sedan ytterligare en gång. En månad senare kunde jag igen stå på mina tassar.

Jag behövde inte längre vara rädd för oväder eller elaka människor, behövde inte vara hungrig men de kunde inte behålla mig där. De sa att jag måste adopteras snart, annars skulle de bli tvungna att avliva mig. Jag ville inte dö, jag kämpade så hårt för att överleva! Det är SÅ orättvist!

Slutligen hörde en kvinna som bor i Frankrike talas om mig och beslutade att ge mig ett nytt hem. Hon köpte mig flygbiljett och jag kom till Cannes. Mitt nya hem var perfekt: ett trevligt hus med en trädgård. Det var mycket bra för mig eftersom jag är van att göra mina toalettbehov ute. I detta hus bodde redan två adopterade katter och jag hoppades att de skulle vara mina vänner. Tyvärr blev de avundsjuka på mig. De jagade mig varje gång när min matte och husse var inte hemma och jag var alltid rädd och stressad.

Det har gått över två och ett halv månad nu, men de är fortfarande arga på mig och slår och klöser mig hela tiden.

Jag förstår att min matte och husse inte kan behålla mig och jag kan bli hemlös igen. Lycka var så nära, men …
Snälla, hjälp mig att hitta ett nytt hem med en trädgård. Jag är steriliserad, vaccinerad, avmaskad, har chip, alla mina papper är i ordning .
Adoptera mig! Jag lovar att ge er massor av trevliga stunder, all min kärlek, och jag kommer att visa att jag är den lyckligaste katten i världen.

Köp inte nya vänner, adoptera dem istället.


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl